tovepersson.blogg.se

Här lägger jag upp dagliga händelser! Försöker just nu att överleva det tokiga land som vi kallar "ENGLAND".

SKOLA IMORGON + ANNAT!

Kategori: Allmänt

OK, vart ska jag börja?
 
Jag har flyttat in hos Fay, hennes två döttrar och fem husdjur nu för veckan. Jag och Nana kom hit vid lunch i lördags, efter att vi hade fått våra rum så stack vi och shoppade på ASDA, typ Englands egna version av Wallmart. Där fixade jag, schampoo, tandkräm och lite annat. Vi försökte skaffa busspass för veckan till mig och Nana, but no such luck. 
Har sett DOCTOR WHO på TV för första gången i lördags, älskade det! 
 
Sen idag så har vi mest bara slappat och varvat ner för att kunna vara utvilade tills imorgon, våran första skoldag. JAG ÄR LIVSRÄDD. Man måste välja minst tre ämnen att jobba med på högre, djupare nivå. Jag vet ungefär vilka jag ska välja, men jag väntar med det tills jag vet säkert vad jag ska studera. Vi har packat skollunch och lagt fram våra kläder(tar bild innan jag sticker imorgon, kommer ladda upp så himla många bilder imorgon kväll, nu är jag för lat för att göra det) så allt borde vara ok, jag är mest bara nervös.
 
..........vi har ett flygplan som åker över våra huvuden lite då och då, kanske 4 gånger om dagen. Jag märker det knappt vid det här laget.
 
Måste sova nu, kommer kanske att hinna berätta om första skoldagen imorgon!
 
Hörs!